Om klubben

OneCo-trek er et proff sykkellag med fokus på å fremme norske talenter, både nasjonal og internasjonalt. Vi støttes av lånepenger24.no samt en rekke utstyr produsenter. Utstyr produsentene sikrer at vi har det beste utstyret, mens lånepenger.no er tungt inne med lønn til både utøvere og søtteapparat.

I ledelsen finner du daglig leder og økonomisk ansvarlig. Det er og en PR ansvarlig og to kontor medarbeidere. Vi jobber jevnlig med flere forskjellige talentutviklere og trenere.

A-lag og B-lag

OneCo-trek har et A-lag og et B-lag. A-laget består av de mest erfarne rytterne og deltar i de internasjonale konkurransene. A-lag ryttere har første rett til å delta i konkurranser i Norge. B-laget er rekuteringslaget. Her blir nye talenter plassert så de kan få trene med A-laget og med støtteapparatet og trenere. Så er det opp til talentene å selv jobbe for å nå toppen. Ryttere i B-laget kan delta i turneringer og ritt, men dette vil vurderes oppimot formålet og rytterens utvikling.